Visjonen til J / 70 klubben er å skape en levende J / 70 klasse i Norge med mange aktive seilere i ulike aldre, der nye mannskaper føler seg velkommen. Samtidig vil ivareta de etablerte lagene sin mulighet til å seile med andre dyktige seilere til å nå toppen i nasjonale og internasjonale J/70-regattaer.
Formål

Medlemskap i den norske J/70 klubben gir deg muligheten til å delta i regattaer i regi av den norske og internasjonale J / 70 klubben.

For 2016 som er oppstartsår for klubben så er medelmskap og båtregistrering gratis. Senere vil det på samme måte som alle andre klasseklubber komme en lav medlemsavgift for å dekke klubbens kostnader.

Medlemskapet gir deg også muligheten til å delta i andre aktiviteter i regi av J/70 forbundet og selvfølgelig mulighet til å delta og påvirke klubbens arbeid.

Søk om medlemskap og/eller registrering av båten til ved å fylle i skjema(ene) under:

Personlig Medlemskap J/70 klubben

Meld deg inn i J/70 klubben.
Fornavn(*)
Please type your full name.

Etternavn(*)

Postnummer - Poststed

E-post(*)
Invalid email address.

Mobiltelefon(*)

Anti Spam

Registrere båt i J/70 klubben

Registrer din J/70 i klubben.

Fornavn(*)
Please type your full name.

Etternavn(*)

Seilnummer(*)

Seilforening

Hjemmehavn

E-post(*)
Invalid email address.

Mobiltelefon(*)

Anti Spam
Invalid Input

Når vi har mottatt din innmelding vil du motta en bekreftelse og vi tar kontakt med mer informasjon.